Vi har klikk & Hent – Kjøp i nettbutikken og hent produkt(ene) dine i vår butikk

Alle våre priser tåler sammenligning! Med på kjøpet får du garantert alltid personlig service!

AURSKOG & MYSEN EL-FORRETNING

DIN PARTNER FOR HVITEVARER

PRODUKTER

Følgende merker finnes i vårt standard sortiment for hvitevarer: ASKO, Gorenje, Gram og Thermocold. Andre merker bestiller vi på forespørsel fra kunde. Vi fører også alle maskiner fra ASKO sin Professional serie. Dette er produkter som er ment for bruk i institusjoner og nærings/offentlig virksomhet. Dette innebærer både oppvask, vask og tørk.

Husk at du kan bruke Klikk & Hent – Kjøp i nettbutikken og hent hos oss!

Noen av våre produkter

Hvorfor velge oss som din forhandler?

Erfaring

Med over 30 års erfaring i bransjen, har vi inngående kunnskap og ekspertise på produktene vi fører. Dette gjør oss til en forhandler du fullt og helt kan stole på. Vi kan våre saker, og det tjener du på som kunde.

En lokal hjørnestensbedrift

Ved å handle hos oss støtter du det lokale næringslivet, og siden vi er en lokal, frittstående butikk, har vi mulighet til å yte det lille ekstra, slik at du som kunde skal føle deg ivaretatt til enhver tid

Konkurransedyktige priser

Alle våre priser tåler sammenligning med alle de store kjedene! Med på kjøpet får du garantert alltid personlig service. Det er vår oppgave å gi deg verdens beste behandling, når du handler hos oss.

Kontakt oss

Postadresse
Butikk
Besøksadresse
Hvitevareservice
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer